Alt du skal vide om jagt og overlevelse i naturen

Alt du skal vide om jagt og overlevelse i naturen

TOP TRE TIPS TIL EN GOD JAGT

Efter at have været jæger i 35 år, og have været på jagt i det meste af verden, har jeg en stor og bred erfaring med hvad der gør forskellen på en god og en knap så god jagt. Det var egentlig kærligheden til naturen der i første omgang fik mig til at interessere mig for jagt, da det er en perfekt måde at komme ud i naturen, og opleve hvordan naturen ændre sig med årstiderne. Det er også blevet meget nemmere at finde det rigtige udstyr til jagt og naturoplevelser, da mange hjemmesider bruger Google Ads, og derigennem sikrer at det for os forbrugere, er nemmere at finde relevante produkter og butikker.

NATUREN

Al verdens udstyr er naturligvis ikke noget værd uden selve naturen, den er hele grundlaget for de oplevelser vi som naturfolk og jægere sætter så højt. Det er muligt at gå på jagt i meget forskellige egne af verden, hvilket giver meget forskellige oplevelser. Der findes jagtrejser til alt fra arktiske egne til de tørreste ørkener, men fælles for dem alle er de fantastiske naturoplevelser de giver. I dag findes også flere forskellige rejsebureauer der har specialiseret sig i jagtrejser til hele verden, her er det vigtigt at finde et bureau som man føler sig tryg ved, da selve oplevelsen er det absolutte vigtigste, og der sjældent er den store prisforskel.

UDSTYR

Som i alle andre af livets facetter, er det vigtigt at man ikke går ned på udstyr. Men i særdeleshed er det vigtigt når vi taler jagt, da jagt er en dyr hobby, hvor man samtidig er ude i naturen, og dermed ikke bare kan skrue op for varmen, hvis man fryser. Der findes heldigvis allerede mange gode produkter, og det er en branche hvor udviklingen går lynhurtigt og hvor der løbende bliver opfundet nye materialer, der gør oplevelsen af naturen endnu bedre og nemmere.

 

KAMMERATSKABET

 

Det sidste, men nok også det vigtigste, tip til en god jagt er kammeratskabet, for hvad er store oplevelser uden nogen at dele dem med? Det at stå ude i skoven tidligt om morgenen, og opleve naturen vågne langsomt op. Eller at have siddet i flere timer i en hochsitz og så endelig se en kronhjort komme ud af skoven og roligt se ud over engen. Det er den slags naturoplevelser man kan dele med sine jagtkammerater, som jo heldigvis har samme kærlighed til naturen og kan forstå fascinationen.