Top 7 alternative brætspil

Spice dine brætspilsfavoritter op!

Brætspil er altid et hit og giver timevis af underholdning for spillere i alle aldre. Mens nogle foretrækker klassiske spil som Monopoly, er der også masser af alternative brætspil at udforske. Her er en guide til de 7 bedste alternative brætspil, der giver unikke oplevelser og masser af sjov.

 

1. Ticket to Ride – Et prisbelønnet spil, hvor spillerne samler togkort, bygger ruter og forsøger at forbinde byer, før deres modstandere gør det. Dette spil er perfekt for op til 5 spillere og er fantastisk, hvis du leder efter et strategibaseret spil.

2. Catan – Catan er baseret på idéen om at bosætte en ø og sætter spillerne op mod hinanden i et forsøg på at skaffe ressourcer, bygge bosættelser og opnå sejrspoint. Du skal bruge strategi for at komme ud på toppen i dette tempofyldte eventyr!

3. Pandemic spil – Et samarbejdsspil, hvor spillerne skal arbejde sammen for at inddæmme 4 dødbringende sygdomme, der truer verden! Med konstante ændringer i strategierne og spænding, der stiger med hvert træk, vil dette spil holde dig på tæerne, indtil du vinder – eller taber!

 

4. Mysterium – En blanding af Clue møder Dixit i denne unikke oplevelse, hvor en spiller agerer som et spøgelse, der forsøger at kommunikere ledetråde med resten, der er synske og forsøger at løse et mordmysterium fra den anden side af graven! Det vil helt sikkert få din holdånd frem med kompleks kommunikation mellem de to hold.

5. Forræderi i House on the Hill – Dette uhyggelige eventyr sætter dig ansigt til ansigt med spøgelser og monstre i et hjemsøgt hus i konstant forandring, hvor en af dine egne måske bare er en forræder … eller bliver det! Med tonsvis af tilfældige begivenheder og 50 inkluderede scenarier er der ikke to spil, der er ens!

6. Sushi Go Party – Fans af hurtige kortspil vil du elske dette sæt-opsamlingsspil, hvor spillerne i hver runde trækker kort fra hånden og forsøger at skabe sæt med dem for at score point i slutningen af hver runde – og det hele sker, mens de konkurrerer mod andre sushikokke! Plus der er masser af plads til udvidelse her, så det bliver aldrig ensformigt!

7. Carcassonne – En klassiker med fliser, hvor spillerne skiftes til at placere fliser på et kort, der i sidste ende danner et helt kongerige samt veje, marker, floder og byer beboet af mennesker (Meeples!). Når du tilføjer brikker til dit voksende kongerige, kan du ved hjælp af en smart taktik få flere point end dine modstandere ved at tage landemærker før dem. Med sine enkle regler, men dybe strategiske spilmekanikker har Carcassonne fortjent sin plads i mange brætspilsamlinger verden over!